Shut Down Error

GoldWave general discussions and community help
Post Reply
KetchupKid
Posts: 20
Joined: Fri Feb 08, 2013 7:00 pm
Location: Independence, Missouri, USA

Shut Down Error

Post by KetchupKid »

Since the update before last (can't recall the version number but my latest is 5.6.8), whenever I shut down Goldwave, I get the "Goldwave Digital Audio Editor has stopped working" error window. I use Win 7 Pro on an HP dual core 64 bit engine. The error message is not correct because Goldwave actually does shut down completely.

Anyone with any ideas? Or anyone with the same problem?
GoldWave Inc.
Site Admin
Posts: 4077
Joined: Wed Mar 10, 2004 6:43 pm
Location: St. John's, NL
Contact:

Re: Shut Down Error

Post by GoldWave Inc. »

After closing GoldWave, try using the Windows Task Manager to see if GoldWave is still listed in the "Processes" tab.

If you have the "Monitor input on visuals" turned on in GoldWave, turning that off may help to avoid problems with some sound drivers not closing.

Chris
KetchupKid
Posts: 20
Joined: Fri Feb 08, 2013 7:00 pm
Location: Independence, Missouri, USA

Re: Shut Down Error

Post by KetchupKid »

"Monitor Input ..." is not checked.

When I close GW, and before I click the Windows "Close Program" dialog that comes up, the Goldwave process is still active according to Task Manager. It goes away when I click the Close Program dialog.

I'd attach a pic of the "Close Program" dialog box, but I don't see where I can attach anything here.
Gord
Posts: 391
Joined: Thu May 21, 2009 4:26 pm
Location: Canada

Re: Shut Down Error

Post by Gord »

KetchupKid wrote:I'd attach a pic of the "Close Program" dialog box, but I don't see where I can attach anything here.
You can upload a screenshot to a service like

http://imageshack.us/

and then post the link here, or use BBCode's "Img" tags to imbed the image.
KetchupKid
Posts: 20
Joined: Fri Feb 08, 2013 7:00 pm
Location: Independence, Missouri, USA

Re: Shut Down Error

Post by KetchupKid »

Thanks, Gord! :wink:
Post Reply